Wellness Almere

Boek een heerlijke wellness behandeling in Almere

Ervaart u de laatste tijd veel stress? Of wilt u even ontsnappen uit de hectiek van het dagelijkse leven? Dan kunt u terecht bij Beauty Lounge te Almere voor diverse wellness behandelingen. Wij zorgen ervoor dat u zich volledig op uw gemak voelt en geheel herboren weer de deur uitloopt! Onze salon is gevestigd in Almere Stad. Dat maakt ons zeer goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Een hotstone massage

In deze beautysalon speelt ontspanning en kwaliteit een grote rol. De schoonheidsspecialiste gaat professioneel te werk en houdt altijd rekening met uw wensen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een heerlijke hotstone massage? Tijdens deze behandeling worden er stenen van zo’n 45 graden Celsius gebruikt om de spieren los te maken. Ook de druk van de stenen draagt bij aan verlichting van uw spieren. Deze massagetechniek is zeer effectief gebleken omdat de stenen tot diep in het spierweefsel doordringen. Deze wellness behandeling in Almere is een absolute aanrader wanneer u last heeft van vastzittende spieren of rug- en nekklachten ervaart.

Ontspanning is noodzakelijk!Wellness Almere

Ook een complete lichaamsmassage behoort tot de mogelijkheden. Wij gebruiken diverse technieken om uw spieren los te maken. Natuurlijk passen wij de massage aan aan uw klachten, zodat u optimaal resultaat zult ervaren. De schoonheidsspecialiste beschikt over de juiste kennis en ervaring om de wellness behandeling in Almere zo optimaal mogelijk uit te voeren. Maak nu een afspraak en u zult weer totaal ontspannen de deur uitlopen. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op deze website.

Contact      Behandelingen