Schoonheidsspecialiste Almere

Zoekt u een schoonheidsspecialiste in Almere?

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van huidverzorging? Of wilt u graag mooi verzorgde nagels waar u voorlopig niet meer naar hoeft om te kijken? Maak dan eens een afspraak bij de schoonheidsspecialiste in Almere en laat u verrassen door het ruime aanbod van behandelingen. Wij zijn gevestigd in het centrum van Almere en dat maakt ons goed bereikbaar, zowel met de auto als met de trein.

Ontdek onze diversiteit

Bij Beauty Lounge speelt huidverzorging een belangrijke rol. Graag laten wij u kennis maken met onze diverse huidbehandelingen, waaronder een diepreinigende behandeling. Hiermee wordt celvernieuwing van de huid gestimuleerd en worden dode huidcellen verwijderd. Wij gebruiken natuurlijk enkel hoogwaardige producten die passen bij uw huidtype. Hierdoor halen wij het optimale effect uit de behandeling. Het resultaat? Een gladde, zijdezachte huid die weer straalt. Naast deze heerlijke verwenbehandeling kunt u ook bij de schoonheidsspecialiste in Almere terecht voor anti aging behandelingen. Wij gebruiken hierbij de producten van het merk Gatineau.

Een afspraak maken?Schoonheidsspecialist Almere

Bij al onze behandelingen staat kwaliteit en ontspanning centraal. Wij zorgen er altijd voor dat u zich op uw gemak voelt tijdens de behandeling. Dit geldt ook wanneer u langskomt voor ontharen, het epileren van uw wenkbrauwen of een hotstone massage. De schoonheidsspecialiste is van alle markten thuis en gaat altijd professioneel te werk. Wilt u een afspraak maken? Bel ons dan of laat uw gegevens achter via het contactformulier, dan reageren wij zo snel mogelijk.

Contact      Behandelingen