Schoonheidsspecialist Almere

Kom naar de schoonheidsspecialist in Almere voor diverse behandelingen

In 2006 is Claudia Visser met veel plezier haar eigen salon begonnen. Zij werkt als schoonheidsspecialiste in Almere bij Beauty Lounge en staat dagelijks voor u klaar! Met een ruim aanbod van professionele behandelingen is er voldoende keuze voor zowel jong als oud. Op basis van uw wensen en huidtype is er altijd een passende behandeling. Wat denkt u bijvoorbeeld van een uitgebreide gezichtsbehandeling? We scrubben uw gezicht, brengen een rustgevend masker aan en verwijderen eventuele oneffenheden. U zult al snel merken dat een goede huidverzorging noodzakelijk is om uw huid gezond te houden! Omdat ieder huidtype anders is, nodigen we u graag uit voor een intakegesprek in onze salon. U kunt ook contact opnemen om een indruk te krijgen van de mogelijkheden betreffende huidverbetering. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook voor anti ageing diverse mogelijkheden.

Naast onze specialisatie in huidverbetering, staat ook ontspanning centraal bij de schoonheidsspecialist in Almere. U kunt hierbij denken aan de volgende mogelijkheden:

  • Hotstone massage
  • Lichaamsmassage
  • Manicure
  • Luxe schoonheidsbehandeling

Schoonheidsspecialist Almere

Wij staan voor u klaar!

Bij al onze behandelingen staat u als klant centraal. Wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt en zich volledig kunt ontspannen. Ons streven is om u met een glimlach bij ons te zien vertrekken! Tevens staat een goede prijs-kwaliteitsverhouding bij ons hoog in het vaandel. Wilt u graag meer weten over onze behandelingen? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact      Behandelingen