Schoonheidssalon Almere

Maak kennis met de schoonheidssalon in Almere

Graag laten wij u kennis maken met de professionele behandelingen die u kunt boeken bij Beauty Lounge. In onze schoonheidssalon te Almere staan wij dagelijks klaar om uw huid te verzorgen of om u simpelweg een moment van ontspanning te bezorgen. Of het nu gaat om huidverzorging, een lichaamsmassage of een manicure, een goed resultaat staat altijd centraal.

Een ontspannen sfeer

Een persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen er altijd voor dat u zich op uw gemak voelt en de behandeling op een ontspannen manier kunt ondergaan. Ons streven is om iedere klant stralend de deur uit te zien lopen, met een stralende huid of mooie nagels.

Schoonheidssalon AlmereVoordat wij starten met de behandeling, bespreken we natuurlijk uw wensen. Wenst u bijvoorbeeld uw huid te verbeteren? Dan kijken we eerst naar uw huidtype en kiezen we passende producten uit. Er wordt veelal gewerkt met producten van het merk Gatineau. Dit merk biedt producten aan met de focus op anti aging en liftende behandelingen. Maar ook voor een uitgebreide gezichtsbehandeling bent u bij Beauty Lounge aan het juiste adres. Wat denkt u van een naadloze Mesotherapie of een luxe schoonheidsbehandeling? Ontdek zelf de vele mogelijkheden van onze schoonheidssalon in Almere en bekijk alle behandelingen op onze website.

Voor meer informatie over onze behandelingen en de prijzen kunt u onze website bekijken. Wilt u direct een afspraak maken? Bel ons dan even of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Contact      Behandelingen