Salon Almere

Salon Almere

Een moment voor uzelf, even ontspannen en tegelijkertijd uw huid laten verzorgen. Dat is mogelijk bij Beauty Lounge. Een salon in Almere waar u helemaal tot rust komt. Geniet tegelijkertijd van een van de ontspannende behandelingen voor uw lichaam en gezicht. Wedden dat u stralend de deur weer uitloopt?

Professionele behandelingen voor lichaam en gezicht

Bij ons bent u van harte welkom voor diverse professionele behandelingen aan uw lichaam en gezicht. Of het nu gaat om een manicure, lichaamsmassage of een gezichtsbehandeling, een goed resultaat staat altijd centraal. Een persoonlijke service staat hoog in het vaandel bij onze salon in Almere. We vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en de behandeling zo op een ontspannen manier kunt ondergaan. Klanten die blij de deur uitlopen met een stralende huid of mooie nagels, dat is ons streven!

 

Salon Almere

 

Een behandeling afgestemd op uw huid en wensen

Ieder huid is anders en iedere persoon heeft andere verwachtingen. Voordat we beginnen met een behandeling bespreken we dan ook eerst uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld uw huid verbeteren? Dan onderzoeken we eerst welk huidtype u heeft en stemmen hier de behandelingen en producten op af. We werken met de producten van het merk Gatineau, dit merk staat erom bekend een positieve invloed te hebben op het gebied van anti aging en liftende behandelingen.

Maak een afspraak!

Naast gezichtsbehandelingen kunt u ook bij onze salon in Almere terecht voor onder andere lichaamsmassages en ontharen. Wilt u meer weten? Neem dan een kijkje op onze website. U kunt een afspraak maken door ons te bellen of te mailen. Ook kunt u het online contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact      Behandelingen