Ontharen Almere

Ontharen Almere

Van harte welkom op de website van Beauty Lounge, de salon waar u terecht kunt voor ontharen in Almere. Ik bied diverse behandelingen aan. Zo bent u bij mij van harte welkom voor het ontharen van uw rug of benen, maar ook het ontharen van uw bikinilijn of gezichtsbeharing is geen enkel probleem.

Het voordeel van harsen

Wanneer u thuis uw lichaam en/of gezicht wilt ontharen, kan dit een vervelend en tijdrovend klusje zijn. Daarnaast komen de haren snel terug wanneer u gebruik maakt van een scheermesje. Bij Beauty Lounge ontharen we door middel van hars. Het grote voordeel van harsen is dat de haren langer wegblijven. De haartjes worden namelijk met wortel en al verwijderd. De haartjes komen in verloop van tijd weer terug, maar zijn dan zachter en dunner dan voorheen.

Ontharen AlmereMogelijkheden

Wanneer u naar de Beauty Lounge komt voor ontharen, leggen we u eerst uit hoe de behandeling verloopt. Zo weet u precies wat u te wachten staat en komt u niet voor verrassingen te staan. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van ontharen in Almere.

  • Bovenlip / kin
  • Rug
  • Bikinilijn / oksels
  • Hele benen
  • Onderbenen

U bent welkom!

Het ontharen door middel van hars kan een spannende aangelegenheid zijn. Bij Beauty Lounge doen we er alles aan om u op uw gemak te stellen, zodat u ontspannen aan de behandeling begint. Naast ontharen in Almere kunt u bij ons terecht voor diverse andere behandelingen zoals bijvoorbeeld een nagelbehandeling met Gellak. Bekijk onze website voor alle prijzen. Wilt u een afspraak maken? U bent welkom! We zijn te bereiken via de telefoon en mail. Ook kunt u ons online contactformulier invullen.

Contact      Behandelingen