Manicure Almere

Een manicure in Almere: geniet van het langdurige resultaat

U bent op zoek naar mogelijkheden betreffende een manicure in Almere en zodoende bent u bij Beauty Lounge terecht gekomen. Op onze website treft u een ruim scala van professionele behandelingen aan. Ons streven is om iedere klant met mooie nagels en een glimlach bij ons de deur uit te zien gaan. Onze specialisatie ligt bij gellak. Deze methode biedt vele voordelen. Wij maken gebruik van een speciale lamp waardoor de lak hard wordt en hierdoor lang mooi blijft. Wilt u tot zeker twee weken geen omkijken meer hebben naar uw nagels? Dan is de manicure in Almere dus zeker een uitkomst. Tevens heeft u de keuze uit diverse kleuren die wij altijd mooi afwerken met een glanzende lak.

Uw nagels blijven onbeschadigd

Tevens kunt u bij ons natuurlijk terecht voor een check-up en voor het verwijderen van uw nagels. Ook kunnen wij acrylnagels bij u zetten. Dit heeft als grote voordeel dat uw natuurlijke nagel onbeschadigd blijft. Dit is ook een uitkomst wanneer u nagels bijt, want op deze manier kunt u uw nagels weer aan laten groeien. Ook hier heeft u de keuze om een kleur te laten aanbrengen. En wat denkt u van een French Manicure? Dit alles behoort tot de mogelijkheden in onze salon.

Manicure AlmereWenst u meer informatie over de mogelijkheden van een manicure in Almere? De schoonheidsspecialiste van Beauty Lounge vertelt u graag meer! Loop dus gerust eens binnen of neem contact op. Graag tot ziens!

Contact      Behandelingen