Huidverbetering

Huidverbetering? Kies uit diverse professionele behandelingen

U bent op zoek naar mogelijkheden betreffende huidverbetering? Dan staat Beauty Lounge voor u klaar! Niet alleen hebben wij meer dan 10 jaar ervaring, wij beschikken ook over een ruime kennis. Dit betekent dat wij exact weten welke producten wij voor uw huid moeten gebruiken. Alvorens we beginnen met de behandeling, doen we dan ook altijd een huidanalyse. Zo weten we wat uw huid nodig heeft en hoe we te werk moeten gaan.

Ontdek zelf de goede resultaten

Voor ieder huidtype bieden wij een passende behandeling aan die gericht is op huidverbetering. Een voorbeeld hiervan is Peeling Expert. Dit is een combinatie tussen een fruitzuur en een microdermabrasie behandeling waarmee dode huidcellen verwijderd worden. Ook kunt u kiezen voor een diepreinigende behandeling. Hierdoor komt er direct een glanzende, gezonde huid tevoorschijn die zijdezacht aanvoelt. U zult na één behandeling direct al resultaten zien en merken dat een goede huidverzorging erg belangrijk is. Door regelmatig bij Beauty Lounge langs te komen haalt u het beste uit uw huid!

Maak een afspraakHuidverbetering

De huid is een weerspiegeling van de gezondheid. Wanneer uw huid er mooi uitziet, voelt u zich toch ook veel beter? Maak daarom eens een afspraak bij Beauty Lounge. Wij zullen dan allereerst de mogelijkheden van huidverbetering met u bespreken en u een passend advies geven. Vervolgens kunt u de behandeling op een ontspannen en prettige manier ondergaan. Wij houden hierbij altijd rekening met uw wensen en zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt. Tevens kunt u diverse professionele huidproducten bij ons aanschaffen, zodat u ook thuis kunt genieten van een zachte, frisse huid.

Contact      Behandelingen