Gellak Almere

Gellak Almere

Welkom bij Beauty Lounge. Toe een leuk kleurtje op uw nagels? Wat dacht u van gellak? Een van de vele voordelen is dat de kleur langer blijft zitten op uw nagels, zonder dat het snel afbladdert. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een behandeling met gellak in Almere.

Gellak AlmereVoordelen van gellak

Bij Beauty Lounge kunt u uw nagels van een mooi kleurtje laten voorzien. U wilt uiteraard lang kunnen genieten van uw gelakte nagels en met gellak gaat dat zeker lukken! U kiest zelf de kleur naar uw keuze, welke we op uw nagels aanbrengen. Vervolgens legt u uw handen onder een speciale lamp waardoor de nagellak opdroogt. In tegenstelling tot de gewone nagellak is gellak meteen droog. Met een behandeling met gellak in Almere geniet u tot wel 2 weken van uw nagellak. Verder geeft gellak versteviging aan de nagels, met een mooie uitstraling. De lak wordt in dunne lagen aangebracht, waardoor het er natuurlijk uitziet.

Diverse manicure behandelingen

Naast een behandeling met gellak kunt u bij ons beautysalon in Almere ook terecht voor diverse manicure behandelingen. Zo bent u bij ons altijd welkom voor een check up van uw nagels en handen. Ook kunnen we acrylnagels zetten. Een uitkomst wanneer u een feest heeft waarbij u graag mooiere nagels wilt of wanneer u nagels bijt. Door acrylnagels kunt u geen nagels bijten en groeien uw natuurlijk nagels weer aan.

Meer informatie of een afspraak maken?

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van een behandeling met gellak in Almere! Wilt u meer informatie of gelijk een afspraak maken? Bekijk onze website en neem contact met ons op.

Contact      Behandelingen