Beautysalon in Almere

Beautysalon Almere

Welkom op de website van Beauty Lounge, wij zijn een beautysalon in Almere. U kunt bij ons terecht voor diverse ontspannende behandelingen die uw huid voeden en verbeteren.

10 jaar ervaring en ruime kennis

Beauty Lounge staat voor u klaar! Niet alleen hebben wij meer dan 10 jaar ervaring, ook beschikken we over een ruime kennis. Dit houdt in dat we exact weten welke producten het beste aansluiten bij uw huid. Voordat we beginnen met een behandeling doen we eerst een huidanalyse. Zo weten we wat uw huid nodig heeft en hoe we te werk moeten gaan.

 

Beautysalon in Almere

 

Behandelingen Beautysalon Almere

U kunt bij ons salon in Almere terecht voor behandelingen aan lichaam en gezicht. Ook voor ontharen, manicure en massages kunt u bij ons terecht. We vinden het belangrijk dat u zo ontspannen mogelijk de behandeling kan ondergaan, daarom doen we er ook alles aan om u op uw gemak te laten voelen.

Maak een afspraak bij Beauty Lounge

De huid is een weerspiegeling van de gezondheid. Wanneer uw huid er mooi uitziet, voelt u zich toch ook veel beter? Maak daarom eens een afspraak bij Beauty Lounge. Wij zullen dan allereerst de mogelijkheden van huidverbetering met u bespreken en u een passend advies geven. Vervolgens kunt u de behandeling op een ontspannen en prettige manier ondergaan bij ons beautysalon in Almere. Wij houden hierbij altijd rekening met uw wensen en zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt. Tevens kunt u diverse professionele huidproducten bij ons aanschaffen, zodat u ook thuis kunt genieten van een zachte, frisse huid.

Contact      Behandelingen